Direct meer informatie ontvangen! »
copyright Amazing Marmer
copyright Amazing Marmer
copyright Amazing Marmer
copyright Amazing Marmer
copyright Amazing Marmer
copyright Amazing Marmer
copyright Amazing Marmer
copyright Amazing Marmer

Marmer schoonmaken

Wij maken het vaak genoeg mee dat men ons vraagt: ik kan zelf toch mijn marmer schoonmaken met een sopje? Ons antwoord is dat marmer schoonmaken niet met sop mag gebeuren maar met producten die geschikt zijn voor marmer. Zo kunt u wel een sopje aanmaken met groene zeep en daarmee uw marmer schoonmaken of u gebruikt blanke bijenwas. Wenst u echter dat een professioneel bedrijf uw marmer komt schoonmaken dan kunt u het beste contact met ons opnemen. Wij zijn gespecialiseerd in marmer schoonmaken, marmer polijsten en marmer kristalliseren. Uiteraard kunnen wij ook al uw andere natuurstenen oppervlakken renoveren.

Waarom moet u marmer schoonmaken?

Marmer is een natuursteen dat erg gevoelig is voor vloeistoffen die de kleur van uw marmer aantasten. Denkt u bijvoorbeeld aan koffie, rode wijn, azijn of citroensap. Als wij uw marmer schoonmaken dan brengen wij een lichte beschermlaag aan op uw marmer dat een bescherming biedt tegen vuil en vocht. Onze tip is om uw marmer niet met afwasmiddel schoon te maken aangezien dit de kleur van uw marmer kan aantasten. Marmer schoonmaken kunt u in de basis zelf en daarna is Amazing Marmer het aangewezen bedrijf om het van u over te nemen.

Offerte marmer schoonmaken

Amazing Marmer heeft inmiddels vele bedrijven en particulieren bijgestaan in het onderhoud van hun marmer. Marmer schoonmaken is voor ons dan ook een klus die wij beheersen en met plezier uitvoeren. Voor een vrijblijvende offerte kunt u telefonisch contact opnemen via 06-26326113 of ons een e-mail sturen naar amazingmarmer@live.nl. Wij laten binnen 24 uur weten wat wij voor u kunnen betekenen. Marmer schoonmaken, repareren en renoveren is niet een beroep, het is onze passie!

Andere relevante pagina's: Marmer reparatie - Hardsteen schoonmaken - Marmer polijsten - Marmeren vloer polijsten - Natuursteen Den Haag - Marmer kristalliseren - Marmer onderhoud - Impregneren natuursteen - Natuursteen kristalliseren - Onderhoud natuurstenen vloer

SEO door Insperience